Liittyminen Porin Paini-Miehiin

Porin painimiehiin pääsee liittymään syksyllä 2020 tulemalla ilmoittautumistilaisuuteen 17.8. klo. 17:30 Porin urheilutalon painitilaan. Myöhemmin mukaan pääsee ottamalla yhteyttä valmennukseen osoitteen valmennus@porinpainimiehet.fi kautta, soittamalla valmentajille tai tulemalla sopivan ryhmän harjoituksiin paikalle.

Jäsentiedot

Jokaisen painijan tiedot pitää löytyä seuran jäsenrekisteristä. Kun olet löytänyt itsellesi tai lapsellesi sopivan ryhmän ja sopinut asiasta ryhmän valmentajan kanssa, käy täyttämässä painijan tiedot jäsenrekisteriin.

Jokaisen seurassa harrastavan tiedot pitää löytyä jäsenrekisteristä. Tiedot on hyvä käydä täyttämässä heti ryhmään pääsyn jälkeen tai viimeistään ensimmäisen harjoituskerran jälkeen. Harjoituksiin saa tutustua kolmen harjoituksen verran. Tästä ajasta ei vielä peritä jäsenmaksua, jos et haluakaan jatkaa harrastusta. Jatkaessasi sinulle tullaan lähettämään jäsen- ja harjoitusmaksu kuluvalta harjoituskaudelta. Vanhojen jäsenten ei tarvitse täyttää tietojaan uudestaan vaan riittää, kun ne on kerran täytetty jäsenrekisteriin.