Jere Heinolle hopeaa kovatasoisessa Polish Cupissa

Jere Heino otteli upeasti viikonloppuna 6.2 Puolan Miliczissä painitussa Polish Cupissa saavuttaen hopeaa. Jeren sarjassa, 125kg otteli kaikkiaan 9 painijaa.

Avauskierroksella vastaan asettui Puolan Patryk Mądroszkiewicz. Ottelu päättyi Jeren suvereenisen esityksen jälkeen 12- 0 voittoon.

Semifinaaleissa vastaan asettui nykyisi Saksaa edustava Asghar Laghiri. Ottelu oi varsin tiukka, jaksotauolle mentiin saksalaisen 4-0 johtoasemassa. toisessa jaskossa Jere lisäsi kierroksia omaan painiinsa ja otti lopulta ansaitun tasapisteisiin päättyneen 6 – 6 voiton.

Finaalissa vastaan asettui kivikova puolalainen, Baran Robert. Puolalaiselta löytyy vyöltään vuodelta 2020 EM hopea World Cup hopea, sekä vuodelta 2016 Rion Olympialaisten 11 sija. Hienon taistelun jälkeen puolalainen oli tällä kertaa parempi pistein 5 – 0. Ottelussa Jere kuitenkin osoitti että sarjan terävin kärki on aivan käden ulottuvilla. Uskonkin että ero saadaan kurottua umpeen aivan lähitulevaisuudessa.