Kilpailut, Edustaminen ja Tuomarit

Kilpailuissa painija edustaa seuraa aina Porin Paini-Miesten vaatteissa. Painijalla tulee olla seuran edustusasu. Tämä koskee erityisesti palkintojen jakoa. Aloittelijoiden kohdalla säännöstä voidaan joustaa ensimmäisten kilpailujen osalta.

Kulmamiehet otteluissa

Painiottelussa seuran painijan kulmalla on aina ensisijaisesti seuran oma valmentaja. Tästä poiketaan vain tapauksissa, joissa valmentajia ei ole paikalla painikisassa tai valmentajat ovat varattuna samaan aikaan käynnissä olevissa muissa otteluissa tai muissa tehtävissä. Myös kulmamiehellä on seuran vaatteet päällään.

Kisoihin ilmoittautuminen

Kilparyhmäläiset ja Väliryhmäläiset ilmoittautuvat kilpailuihin Nimenhuudon kautta. Seuran kisakalenterissa olevat tapahtumat on listattu nimenhuudossa. Mikko Poutanen kerää nimenhuudosta kilpailuihin ilmoittautuneet ja ilmoittaa ne eteenpäin kilpailujärjestäjille. Maajoukkueleireille ja maajoukkueen kilpailuihin ilmoittautumisesta sovitaan erikseen Mikko Poutasen kanssa. Näitä ei pääsääntöisesti ole erikseen listattu nimenhuudossa.

Tyttöryhmän ja Painikoulun painijat ilmoittautuvat kilpailuihin valmentajansa kautta, joka kerää ilmoittautumiset painijoilta ja toimittaa ne Poutaselle.

Jos olet halukas osallistumaan kilpailuun, joka ei ole listattu seuran kilpailukalenterissa, keskustelethan asiasta valmentajasi kanssa ja ilmoitat osallistumisestasi Mikko Poutaselle (mikko.j.poutanen@gmail.com, 045-165 2393).

Jos joku Kilparyhmäläisistä tai Väliryhmäläisistä puuttuu Nimenhuudosta, ilmoitathan asiasta pikaisesti Mikko Poutaselle, jotta saamme lisättyä sinut järjestelmään.

Kilpailumaksut

Seura hoitaa painijoiden kilpailumaksut seuran kilpailukalenteriin merkittyjen kilpailujen tai valmentajan kanssa erikseen sovittujen kilpailujen osalta. Painijan ja huoltajan ei siis tarvitse huolehtia näistä.

Tuomarit

Seuran tuomareita ovat: Rauli Virtanen, Rauli Hautaniemi ja Rosa-Maria Kataja

Seura saa alennuksen osallistumismaksuista liiton kisoihin tuodessaan mukanaan tuomarin. Ulkomaan kisoihin liitto ei usein anna osallistumislupaa suuremmille ryhmille, mikäli seura ei vie tuomaria mukanaan ulkomaan kisaan. Tuomaritoiminnasta kiinnostuneita pyydetään ottamaan yhteyttä kehen vain seuran yllämainituista valmentajista tai johtokunnan jäsenistä.