Saapuminen painisalille

Harjoituksiin on hyvä saapua 15 minuuttia ennen harjoituksen alkua, jotta on valmiina harjoituksen alkaessa. Vanhempien tulee poistua harjoitusten ajaksi painitilasta (esim. Urheilutalon kahvilaan). Poikkeuksena tästä on painikoulu, jossa vanhempien läsnäolo on sallittua ja toivottavaakin.

Etenkin uusien painijoiden on hyvä huomioida, että molskille ei saa tulla paljain jaloin tai ulkokengissä hygieniasyistä. Hygieniasta on muutenkin tärkeää huolehtia ennen ja jälkeen harjoitusten, sekä tietysti harjoitusten aikana.

Harjoitukset on suunniteltu eri ryhmille eri painotuksin. Valmentajat antavat tarvittaessa tietoa harjoitusten sisällöstä. Ethän häiritse harjoituksissa painikavereiden harjoittelua. Kiusaamiselle meillä on ehdoton nollatoleranssi!

Harjoituksiin riittää painitossut tai sisäpelitossut (Alottelijoille), vetoketjuttomat housut ja T-paita

Seuralla on myytävänä myös jonkun verran uusia Adidaksen painitossuja pieniä kokoja. Lisäksi painitossuja on myynnissä kamppailu- ja painivarusteita myyvissä verkkokaupoissa ja usein myös painikisojen kisapaikoissa.

Mikäli lapsesi on aloittamassa kilpailuissa käymisen, tarvitsette hänelle myös painitrikoot. Trikoita tarvitaan yhdet punaiset ja yhdet siniset. Ensimmäisiä kisoja varten aloittelijoille löytyy jonkun verran lainatrikoita seuralta, mutta aloittaessasi kilpailuissa käynnin aktiivisemmin, on syytä hankkia omat trikoot. Painitrikoita saa myös kamppailu- ja painivarusteita myyvistä verkkokaupoista ja usein myös painikisojen kisapaikoilta.

Käytettyjä tossuja ja trikoita voi kysellä, sekä myydä seuran facebook-ryhmässä.