Talkoot

Talkootyöt ovat merkittävä osa seuran varainhankintaa. Talkoista saaduilla tuloilla katetaan harjoitustilavuokraa, valmentajien koulutuksia, kilpailuosallistumisia ja kilpailumatkoja, leirejä ja mm. tarvike- ja välinehankintoja. Jokainen seuran jäsen pääsee hyötymään talkootöiden tuloista. Olisikin erittäin toivottavaa ja tärkeää, että kaikista ryhmistä saataisiin osallistujia talkoisiin. Talkootöiden avulla olemme pystyneet pitämään harjoitus- ja jäsenmaksut matalalla tasolla. Lajien välisessä vertailussa kuten myös vertailussa muihin painiseuroihin Porin Paini-Miehissä harrastaminen on edullista. Talkootyöt ovat myös hyvä tapa päästä tutustumaan seuran muihin toimijoihin ja painijoiden vanhempiin.

Vuoden tärkeimmät talkoot ovat Pori Jazz, jossa olemme olleet sekä pystyttämässä, että purkamassa esiintymislavoja. Olemme lisäksi toimineet ns. lavakäsinä monena kesänä. Toinen tärkeä tapahtuma on ollut Porispere, jossa seuran jäsenet ja painijoiden vanhemmat ovat hoitaneet mm. järjestyksenvalvontaa. Myös muita talkootapahtumia on pitkin vuotta. Näistä ilmoitetaan aina erikseen.

Vuonna 2020 Pori Jazzin ja Porisperen peruuntumisen vuoksi meiltä on jäänyt merkittävä osa vuosituloistamme saamatta ja tällä on välttämättä vaikutusta alkavaan kauteen. Talkootarjouksia otetaan mielellään vastaan, mikäli jollain jäsenistä on tällaisia tiedossa.